Bas’ Blik Op Blues
Een bluesmuzikant verkondigt en verkoopt zijn eigen stront. Verzameld in een doos, verpakt in een paar zinnen met een mooie strik eromheen. Die strik, dat is de muziek. Een streep in de tijd, hard of zacht, hoog of laag en met veel blauwe noten. Prachtig!

Wie = Hij
Hij werkt hard soms. Hij denkt vaak na. Hij doet geregeld. Hij heeft zelden iets nieuws aan. Hij is meestal de weg kwijt. Hij geeft nooit zijn eerste patatje weg. Hij heeft altijd de blues.

Wat = Hij
Een zanger, een gitarist, een loper, een liefhebber, een bluesman, een bedenker, een uitvoerder, een meewerkend medemens, een monnik, een wolf.

Waarom = Hij
Volstrekt onduidelijk

Wanneer = Hij
Te pas en te onpas.

The Things I Did Blues
Ander keertje

The Things I Do Blues
Spelen, elke dag

The Things To Do Blues
Persfoto, Website, Bijblijven, Bloggen, Lezen, Luisteren, Leren, Visite, Schrijven, Streaming, Album, Songboek, TroubadourTour, Bellen, Spelen, Rennen, Geld Verdienen, Geld Sparen, Regelen, Zorgen, Ophalen, Wegbrengen, Begeleiden, Concertbezoek, Uitzoeken, Repareren, Verbeteren, Opruimen, Schoonmaken, Terugbellen, Betalen, Opvangen, Helpen, Studio, Samenwerken, Vernieuwen, Afronden, Video, Beheersen, Admin, Niet Vergeten: ‘Spelen’, elke dag!

Voor De Goede Orde
Ik heb een topleven.

Ik zie je als ik je zie,

Bas